Gayrimenkul Alanında Öncü
UZMAN PAYDAŞLARIMIZ
Hizmetlerimize Değer Katıyor
Başarı yolculuğumuzda bize rehberlik eden ve katkılarıyla işimize değer katan uzman paydaşlarımızı tanımaya hazır mısınız? Gayrimenkul danışmanlığı, gayrimenkul değerleme uzmanlığı ve kentsel dönüşüm alanı gibi çeşitli alanlarda uzman kişiler sayesinde güvenilir ve kaliteli hizmet verme iddiasını taşıyoruz. Bu iş birliği ile, sağlam altyapı ve doğru uygulamalarla afete hazır binalar ve planlı, doğru ve kazançlı gayrimenkul yatırımları sağlıyoruz.
YTÜ İnşaat Fakültesi Dekanı
Prof.Dr. Şükrü ERSOY
Başta yapısal jeoloji ve tektonik hareketler olmak üzere deprem, sel, tsunami, heyelan ve iklim krizi gibi çok geniş yelpazede akademik çalışmalarını sürdüren Prof. Dr. Şükrü Ersoy, Edinburgh Üniversitesi, Frei Üniversitesi başta olmak üzere çeşitli uluslararası kurumlarda dersler verdi. Endonezya, Türkmenistan ve Irak gibi ülkelerde çeşitli saha çalışmalarına katılarak uluslararası camiada tecrübelerini paylaştı.
Jeoloji ve Doğal Afetler Alanında Uzman Kişi
Prof. Dr. Şükrü Ersoy’un çalışma alanları arasında jeoloji mühendisliği, genel jeoloji, tektonik (paleotektonik, neotektonik, sismotektonik), jeoloji, temel bilimler bulunmaktadır. Ayrıca, doğa bilimleri, jeoloji, afetler, kıyı jeolojisi, jeomitoloji, jeoturizm ve sosyal duyarlılık gibi geniş bir yelpazede araştırmalar yapmaktadır. Popüler bilim yazıları kapsamında gazete ve dergilerde de düzenli olarak yazılar kaleme almaktadır.
Prof. Dr. Şükrü Ersoy’un araştırmaları ve bilimsel katkıları, jeoloji alanında önemli bir iz bırakmış ve onu ulusal ve uluslararası düzeyde tanınan bir bilim insanı haline getirmiştir.
Değerse ve Prof. Dr. Şükrü Ersoy ile Akademik Temelli İş Birliği
Ulusal ve uluslararası akademik dergilerde yayınlarının yanı sıra popüler bilim sayfalarında da toplumu deprem konusunda aydınlatan Prof. Dr. Şükrü Ersoy, Değerse uzmanlarının deprem konusunda ve afet farkındalığı konusunda eğitimlerine odaklanıyor. Çeşitli webinar, konuşmalar ve alanında bilgilendirici yazılarla Değerse Platformu’muza aktif katkı veriyor.
Prof. Dr. Şükrü Ersoy Kimdir?
Şükrü Ersoy, 1958 yılında Kırıkhan ilçesinde dünyaya geldi. Eğitim hayatına başladığı İstanbul Üniversitesi’nde Jeoloji Mühendisliği Bölümü’nden 1980 yılında mezun oldu. Akademik kariyerine büyük bir adım atan Ersoy, 1989 yılında jeoloji alanında doktorasını tamamladı. Akademik başarılarına bir yenisini daha ekleyerek 1993 yılında doçent unvanını aldı ve son olarak 2001 yılında profesör unvanını kazandı.
Halihazırda Yıldız Teknik Üniversitesi’nde görev yapmakta olan Ersoy, Doğa Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanlığı’nı sürdürmektedir. Uzun yıllar süren akademik birikimi ve bilimsel çalışmaları ile tanınan Şükrü Ersoy’un çok sayıda uluslararası ve ulusal düzeyde yayını bulunmaktadır.
ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Öğr. Üyesi
Prof. Dr. Harun BAYTEKİN
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nde Profesör olarak görev yapan Prof. Dr. Harun Baytekin, özellikle yetiştiricilik ve tarım ürünleri alanında uzmanlaşmış bir akademisyendir. Hem ulusal hem uluslararası düzeyde çeşitli dergilerde, kitap ve kitap bölümlerinde yayınlanmış araştırmalarıyla çalışmalarına devam etmektedir. Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Araçları programına göre çalışmalarını sürdüren Baytekin, özellikle GAP, Çanakkale ve Çukurova bölgesinde yaptığı çalışmalarla dikkat çekiyor.
Tarla Bitkileri , Hayvan Besleme konularında Uzman Bir Akademisyen
Prof. Dr. Harun Baytekin, çiftçilik ve amatör olarak Arıcılık yapmaktadır. Bitkisel ve Hayvansal Üretim Sistemleri, Kırsal Kalkınma, Organik Tarım, Tıbbi Bitkiler, Arıcılık, Yeşil Enerji alanlarında AB projelerinde görev alıyor.
Prof. Dr. Harun Baytekin’in Değerse’ye Katkıları Neler?
Prof. Dr. Harun Baytekin’in Değerse’ye katkıları çok yönlü bir zeminde ilerliyor. Değerse’nin yatırım yapacağı bölgelere uygun tarım ürünlerinin belirlenmesi, toprak analizi, tarımsal uygulama ve teknikleri gibi yetiştiriciliğin bilimsel metotlarla sürdürülmesine katkı sağlıyor. Bu iş birliği yetiştiricilik ve tarımsal uygulamalarımızı geliştirirken, bölgenin doğal yaşamıyla uyumlu, ekolojik yaşam ve dengeyi destekleyen yaklaşımları esas alıyoruz. Bu sayede tarımsal faaliyetlerimizi sürdürülebilir ve çevre dostu bir şekilde yürütme amacımıza daha da yaklaşıyoruz.
Yetiştiricilik ve tarımsal üretimin bir parçası olan pazar taleplerini belirlemek, ürünlerin satışı ve Değerse’nin pazar payının artırılması konularında da iş birliği yapılıyor. Projelendirme aşamasında yerel halk ve bölge temsilcileriyle iletişime geçilmesi ve fizibilite çalışmalarında da Değerse’ye danışmanlık hizmeti veriyor.
Prof. Dr. Harun Baytekin Kimdir?
Lisans, yüksek lisans ve Doktora eğitimini Çukurova Üniversitesi Fen Bilimleri Fakültesi Tarla Bitkileri alanında tamamlayan Prof. Dr. Harun Baytekin, 1999 yılından beri Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nde görev yapıyor. Baytekin’in ulusal ve uluslararası düzeyde çok sayıda çalışması bulunuyor. Aynı zamanda yerel bir gazeteye günlük köşe yazısı yazıyor ve Köytv ile AGROTV de Tarımda Başarı Akademi programlarını sürdürerek çiftçi sorunlarına çözüm üretmeye çalışıyor.
ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Öğr. Üyesi
Prof. Dr. Kemal Çelik
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi Zootekni bölümünde görev yapan Prof. Dr. Kemal ÇELİK, Yemler ve Hayvan Besleme Anabilim Dalı Öğretim Üyesidir. Özel sektördeki deneyimlerinden sonra akademik çalışmalarına ağırlık veren Çelik, hayvan besleme, yem ürünleri ve hayvansal ürünler alanında ulusal ve uluslararası pek çok çalışmayı yürütüyor.
Prof. Dr. Kemal Çelik Tarımsal Bilimler, Zootekni ve Yemler Konusunda Çalışmalar Yapıyor
Prof. Dr. Kemal Çelik, tarımsal bilimler alanında kapsamlı uzmanlığıyla özellikle zootekni ve hayvan besleme konularına odaklanmış bir akademisyendir. Yıllar boyunca yaptığı araştırmalarıyla hayvancılık sektörünün verimliliği ve sürdürülebilirliği üzerinde önemli çalışmaları bulunuyor. Özellikle hayvan besleme teknolojileri ve yemlerin formülasyonu konularında çalışmaları bulunmaktadır. Ayrıca, tarımsal üretim, yetiştiricilik ve hayvan yemleri üretimi alanında yenilikçi çözümler geliştirmekte ve bu alanda ulusal ve uluslararası düzeyde yayınlar yapmaktadır.
Prof. Dr. Kemal Çelik’in Değerse’ye Katkıları
Prof. Dr. Kemal Çelik ile iş birliğimiz, özellikle Tarımsal toksikoloji kapsamında toprak ve besin kaynaklı toksinler, ağır metal kirlilikleri , insan ve hayvan sağlığında pestisid ve ağır metallerden korunma yolları , tarımsal ürünlerin doğal yollarla işlenme ve korunma yöntemleri , tarımsal ürünlerde kontaminasyonların önlenmesi alanlarında eğitim ve uygulama alanlarında kapsamlı bir destek sunmaktadır.
Prof. Dr. Kemal Çelik, sağlıklı beslenme ve beslenme toksikolojisi alanlarında uzmanlığıyla ön plana çıkmakta olup aynı zamanda ürün yetiştirme süreçlerinde ağır metal ve pestisidlerden arındırılmış ürün eldesinde bilimsel katkılar sağlarken aynı zamanda verimliliği artıracak yöntemler konusuda da büyük destekler sunmaktadır. Bitkisel ve hayvansal üretim alanında işlev gösteren yetiştiriciler ve bilgi talebinde bulunan danışanlarımız için arazinin toprak yapısına ve habitata uygun yöntemler ve bilimsel uygulamalar konusunda kendisinden danışmanlık alıyoruz.
Böylece bölgenin doğal yaşamıyla uyumlu, ekolojik yaşamı destekleyen tarımsal uygulamaları esas alıyoruz. Bu iş birliği sayesinde, elde edilecek ürünlerde kimyasal kalıntı risklerini doğal ve rasyonel ilaçlama ve diğer tarımsal uygulamalar azaltıp iyileştirirken, işletme stratejilerimizi akademik bakış açısıyla güçlendiriyoruz.
Prof. Dr. Kemal Çelik Kimdir?
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümü’ nde görev yapan Prof. Dr. Kemal Çelik, Beslenme Fizyolojisi, Beslenme Toksikoloji , Rasyon hazırlama ve Yemler alanında uzmandır. Benzer alanda 5 yıllık bir özel sektör deneyiminden sonra, akademik çalışmalarına ağırlık veren Çelik, tarım ve toplum sağlığı , geleneksel ve tamamlayıcı sağlık uygulamaları alanlarında çok sayıda ulusal ve uluslararası pek çok çalışmayı yürütüyor. Özellikle Avrupa Birliği projeleri kapsamında 50 “den fazla projede yürütücü ve ortak olarak deneyim sahibi olan Dr. Çelik Almanya, Danimarka, Macaristan, İsrail, Portekiz, Yunanistan, Romanya, Fransa , İngiltere ile Tarım, Sağlık ve Çevre konulu çok sayıda projeyi koordine etmiştir.